måndag 27 februari 2012

Förmiddagen...

... ha gått i telefonsamtalens tecken. De där samtalen som man måste ringa men som är så tråkiga och tar sån tid. Mest förundrad blev jag av att det ska vara så svårt att få ut en journalkopia, detta handlar alltså om ett besök hos Specialist Mödravården, där vi gick igenom medicinering b la. när man planerar barn och har min sjukdom. Så vad kan det vara max en halv sida och för detta har jag blivit kopplad till tre olika ställen och nu ska jag skriva ett brev och begära en kopia från journalarkivet.

Jag blir tokig på dessa journaler, den handlar om MIG och ändå ska jag inte ha tillgång till den. Genomför en digital journal NU och så får patienterna bestämma vem som ska få läsa och när, måste gå att fixa koder m.m. Det handlar om integritet enligt många (motståndare) för mig handlar det om patientsäkerhet. Visst ska inte obehöriga läsa men ska man behöva göra inbrott på journalarkivet eller vad?

Idag ska jag lämna ett blodprov på K-kliniken och det kan tydligen säga ifall jag haft ägglossning denna månaden (ska redan haft i så fall) och nästa vecka ska man min lämna ett spermaprov, jag börjar fnittra så fort jag tänker på det pga av denna filmen, till mannens stora förtjusning, han ser kanske inte det roliga i det, inte lika mycket som jag i alla fall, Har ni inte sett den, se den. Svensk rolig feelgood film!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar